Szállítási és visszaküldés

Szállítás

Budapesten, előlre egyeztetett helyen és időpontban személyesen át tudom adni a megrendelésed. Szállításra a Foxpost-ot használom. Lehet kérni a hozzád legközelebbi automatába vagy házhoz.

Megrendelésed készletről 2-5 napon belül kiszállításra kerül. Kérlek vásárláskor vedd figyelembe, hogy ha nincs készleten a termék, a gyrtási idő megrendeléstől számítva 6-8 hét.

25.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Minden elemet a lehető legnagyobb odafigyeléssel és védelemmel csomagolok, de abban a szerencsétlen esetben, ha kerámiád megsérül a szállítás során, de külsőre a csomagolás sértetlen volt, kérlek, 7 napon belül jelezd és a lehető leghamarabb kicserélem.

Ha olyan terméket küldenél vissza amit nem éreztél megfelelőnek, vagy egyszerűen csak nem tetszett, kérlek, küldj nekem egy e-mailt átvételtől számított 14 napon belül. Ha a termék használatlan és sértetlen, megadhatok egy visszaküldési címet vagy személyesen találkozunk az előre egyeztetett címen. Amennyiben postáznád, a postaköltséget neked kell fedezned, kivéve, ha a tételt hibásan kaptad meg. Ha egy terméket nem újraértékesíthető állapotban küldesz vissza, akkor nem tudom visszatéríteni az árát. Ügyelj arra, hogy gondosan csomagold be a visszárut, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.